Καιρός: Άστατος με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα – Πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Άστατος με βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα – Πτώση της θερμοκρασίας
Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο eurokinissi

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ .

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρα και χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 και στα νησιά του Αιγαίου τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική άστατος καιρός

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 26/5/1952 είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας ενώ το 2015 Χαλαζόπτωση έπληξε τη Γαύδο και τη Νάξο και εμφανίστηκε υδροσίφωνας στο Αγαθονήσι.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version