Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και τοπικές νεφώσεις την Τετάρτη

Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και τοπικές νεφώσεις την Τετάρτη
Συννεφιά eurokinissi

Βελτιωμένος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις και βόρειος ανέμους 6 με 7 και αργότερα στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια και σχεδόν αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα
  • Η θερμοκρασία έως τους 23 βαθμούς στα βόρεια και στα υπόλοιπα στους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τετάρτη στα ανατολικά ηπειρωτικά, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα . Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και από το μεσημέρι τοπικά έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα νότια και στις περισσότερες περιοχές δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στα ανατολικά και νότια τους 26 βαθμούς.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 5/10/2004 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. — Το 2013 σημειώθηκε ελάχιστη θερμοκρασία -1.4°C στην Ορεστιάδα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version