Καιρός: Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τετάρτη

Καιρός: Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τετάρτη
Αυξημένες θερμοκρασίες στην Αθήνα Eurokinissi

Βελτιωμένος ο καιρός με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τετάρτη. Τοπικά έως και 8 μποφόρ οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία επανήλθε σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή περί τους 33 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Περιορισμένη αστάθεια στα ορεινά
  • Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Η προοπτική του καιρού

Βελτιωμένος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας. Πρόσκαιρη ενίσχυση του μελτεμιού

Την Τετάρτη στην Πελοπόννησο τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες από τις προμεσημβρινές έως και τις απογευματινές ώρες. Πιθανοί όμβροι το μεσημέρι – απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και στο Ιόνιο λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Στις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 6 και στο Αιγαίο 5 με 7 και τοπικά από το μεσημέρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 13/7/1901 είχαμε νεκρό από κεραυνό στον Αλμυρό Βόλου, η χαλαζόπτωση κατέστρεψε καπνά και αμπελώνες. Το 2002 σημειώθηκαν μεγάλες δασικές πυρκαγιές εν μέσω ισχυρών ΒΔ ανέμων.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα