Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες – Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες – Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο
Κόσμος σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΣΟ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα, αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα μπόρας στα βόρεια Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός και θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη 18-06-2019

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το μεσημέρι-απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 19-06-2019

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ανατολικά ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 20-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός, όμως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε την εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού σε βίντεο

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version