Καιρός: Κρύο και βοριάδες τις επόμενες μέρες – Πότε βελτιώνεται

Καιρός: Κρύο και βοριάδες τις επόμενες μέρες – Πότε βελτιώνεται
Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα

Λίγες τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν την Κυριακή στα ανατολικά και τα νότια, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η πτώση της θερμοκρασίας έως και τη Δευτέρα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.
  • Οι βοριάδες προοδευτικά θα ενισχυθούν.
  • Τοπικά φαινόμενα θα εκδηλωθούν στα ανατολικά, ενώ μετά την Τρίτη ο καιρός θα βελτιωθεί και θα ανεβεί η θερμοκρασία.

Σήμερα Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα νοτιοδυτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

ΤΡΙΤΗ

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν, κυρίως στην Κρήτη, ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, που σταδιακά από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στα πελάγη 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και τα βόρεια.

Παροδικές νεφώσεις και σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες στην Αττική

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με παροδικές νεφώσεις και βόρειους μέτριους ανέμους .Βελτίωση από τη Τρίτη Η θερμοκρασία από τους 9 βαθμούς την Τρίτη θα ανέβει στους 12 βαθμούς Κελσίου

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη και πτώση θερμοκρασίας

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο με τη θερμοκρασία να μη ξεπερνά τους 8 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version