Καιρός: Μέχρι τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή

Καιρός: Μέχρι τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία την Κυριακή
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Γενικά αίθριος καιρός την Κυριακή, με τους ανέμους να μην ξεπερνούν 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι
  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 βαθμούς στα βόρεια και τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5-6 μποφόρ στο ΝΑ Αιγαίο

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα έως 5-6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, θα κυμανθεί κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 25/9/1962 είχαμε καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, ιδιαίτερα στο νομό Λάρισας.
  • Το 2010 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες και σημαντικές καταστροφές στην Αίγινα.
  • Το 2015 είχαμε πλημμύρες στην Κεφαλονιά, 234mm υετού στον Καραβόμυλο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version