Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας από Δευτέρα

Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας από Δευτέρα
Μελτέμι Eurokinissi

Μελτέμι έως 7 μποφόρ και κανονικές θερμοκρασίες έως και την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από το διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

O καιρός με μία ματιά

  • Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή έως την Κυριακή – Από Δευτέρα και από τα δυτικά άνοδος της θερμοκρασίας και Τρίτη –Τετάρτη τοπικά 39 με 41 βαθμοί και η ζέστη διατηρείται πάνω από τους 40 βαθμούς ως το τέλος της εβδομάδος

  • Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά

  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι την Κυριακή θα φτάνουν τα 7 και πιθανόν τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο . Τις επόμενες ημέρες 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα νότια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα βροχής στην περιοχή του Καστελόριζου, Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ στα ανατολικά 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ στα νότια . Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και σε παραθαλάσσιες περιοχές τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 26-07-2021


Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι ασθενείς και από το μεσημέρι στα δυτικά, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 36 και τοπικά στα δυτικά τους 37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου τους 34, του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τους 32 με 33, ενώ στις Κυκλάδες και την Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 27-07-2021


Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο σχεδόν σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-07-2021


Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα ορεινά . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο σχεδόν σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 29-07-2021


Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, κυρίως στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 34 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός.H θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΜΑΖΩΝ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα