Καιρός: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Επιδείνωση από την Κυριακή

Καιρός: Μικρή άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Επιδείνωση από την Κυριακή
Συννεφιά στη Θεσσαλονίκη INTIME NEWS

Σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Επιδείνωση του σκηνικού από την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά κεντρικά και νότια όπου θα εκδηλωθούν βροχές .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-12-2022

Στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-12-2022

Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στα βορειοδυτικά οι βροχές βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές κυρίως ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές πιθανόν την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 16 και 18 βαθμών Κελσίου .

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 16 με 17 βαθμών Κελσίου .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα