Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τρίτη
Συννεφιά στην Αθήνα INTIME NEWS

Βελτιωμένος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια και σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα
  • Η θερμοκρασία έως τους 24 βαθμούς στα βόρεια και στα υπόλοιπα στους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο ΝΑ Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Τρίτη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει στα βόρεια τους 22 με 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα τους 24 με 26 βαθμούς και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα φθάσει τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική


Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια τμήματα με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα

  • Στις 4/10/1989 είχαμε πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου από τα 1500μ, με 12°C μέγιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα.
  • Το 1991 επικράτησαν πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.
  • Το 2013 είχαμε μόλις 16°C ως μέγιστη θερμοκρασία στην Αθήνα, η χαμηλότερη 115 χρόνων!

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version