Καιρός: Νεφώσεις με λίγα φαινόμενα την Παρασκευή – Βελτίωση από το απόγευμα

Καιρός: Νεφώσεις με λίγα φαινόμενα την Παρασκευή – Βελτίωση από το απόγευμα
Κακοκαιρία EUROKINISSI

Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 5 με 6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το μεσημέρι.. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. .

Ξέρετε ότι σαν σήμερα

  • Στις 2/12/1957 είχαμε -10°C ελάχιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα. Πολλά αποκλεισμένα χωριά στα βόρεια και κεντρικά, 3μ το χιόνι στο Πήλιο, ενώ χιονόπτωση αναφέρεται στα Δωδεκάνησα. 4 νεκροί.
  • Το 2005 σημειώθηκαν 29°C μέγιστη θερμοκρασία στα Χανιά.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα