Καιρός: Νεφώσεις με λίγες βροχές στα κεντρικά και βόρεια την Τρίτη

Καιρός: Νεφώσεις με λίγες βροχές στα κεντρικά και βόρεια την Τρίτη
Σύννεφα Eurokinissi

Έως τους 30 βαθμούς οι θερμοκρασία την Τρίτη. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές στα κεντρικά και βόρεια και σχεδόν αίθριος στα υπόλοιπα

  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια
  • Οι άνεμοι στα πελάγη όχι πάνω από 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο
 

Σήμερα Τρίτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, που το βράδυ κατά τόπους θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και θα φτάσει στα βόρεια τους 27 βαθμούς και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα τους 30 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ, με μικρή ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες που το βράδυ θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 28/9/2008 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στο Πλωμάρι Λέσβου και το 2010 υδροσίφωνας στη Ζάκυνθο.

 

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version