Καιρός: Νέο κύμα βροχών από Τρίτη – Βελτίωση από Πέμπτη

Καιρός: Νέο κύμα βροχών από Τρίτη – Βελτίωση από Πέμπτη
Καταιγίδα στην Αθήνα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η αστάθεια την Τρίτη θα ενταθεί και πάλι ,αλλά από την Πέμπτη ο καιρός βελτιώνεται και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός

  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει ουσιαστική άνοδο από την Πέμπτη και μετά

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Σήμερα Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα, που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου και στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01-06-2020

 

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα
νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5, που βαθμιαία θα γίνουν μεταβλητοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 02-06-2020

 

Στο Ιόνιο και τη δυτική και νότια ηπειρωτική χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το απόγευμα στα νότια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 03-06-2020

 

Στα βορειοανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πιθανώς στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 04-06-2020

 

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα κυρίως στα δυτικά και νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι τοπικοί όμβροι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Παροδικές νεφώσεις και αστάθεια Δευτέρα και Τρίτη στην Αθήνα

 

Με παροδικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα και με αστάθεια το διήμερο Δευτέρας Τρίτης. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Άστατος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και πρόσκαιρες μπόρες. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version