Καιρός: Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Καιρός: Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία
Μπάνιο στη θάλασσα Eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια και μεταφορά σκόνης από την Αφρική μέχρι και το Σάββατο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια και μεταφορά σκόνης από την Αφρική μέχρι και το Σάββατο
  • Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή και κατά τόπους θα φτάσει τους 31 βαθμούς
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4 με 5 μποφόρ

Την Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν στα ανατολικά σε νοτιοανατολικούς και στα δυτικά σε βορειοανατολικούς, με ένταση 4 τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο και θα έχουμε μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 28 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 29 με 31 στο Αιγαίο και την Κρήτη τους 25 με 28 βαθμούς Κελσίου


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ που το μεσημέρι προς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές μέχρι τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΚΟΝΗΣ

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 7/5/1989 είχαμε πολύ θυελλώδεις βόρειους ανέμους στο Αιγαίο, χιονοπτώσεις σε Θεσ/νίκη και στη Φλώρινα. Το 2015 σημειώθηκε μεγάλου μεγέθους χαλάζι στον Έβρο και την Κοζάνη.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα