Καιρός: Παραμένει αίθριος σε όλη τη χώρα

Καιρός: Παραμένει αίθριος σε όλη τη χώρα
Λιακάδα στην Αργολίδα eurokinissi

Από το απόγευμα μικρή περαιτέρω εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά στη δυτική Ελλάδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα δυτικά πελάγη τα 4 μποφόρ στα ανατολικά τα 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα

Την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 22 με 25 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 26 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού: Χωρίς σημαντικές βροχοπτώσεις το επόμενο δεκαήμερο.. Εξαίρεση θα αποτελέσουν τοπικά φαινόμενα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαίου καθώς και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος. Δείτε την εξέλιξη του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 11/5/2015 είχαμε έντονη αστάθεια στα ηπειρωτικά και έπεσε χαλάζι μεγάλου μεγέθους στην Αιτωλοακαρνανία, τη Μεσσηνία, την Κεφαλονιά και την Αρκαδία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version