Καιρός: Παροδικές νεφώσεις και καλές θερμοκρασίες- Τοπικές βροχές και πάλι

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις και καλές θερμοκρασίες- Τοπικές βροχές και πάλι
Καιρός Eurokinissi

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα, αλλά και για τις επόμενες μέρες, από τον μετεωρολόγο μας Θοδωρή Κολυδά.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Τρίτη 21-05-2019

Στα ανατολικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα βόρεια κυρίως ορεινά. Η ορατότητα, κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν αυξημένες ποσότητες αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 22-05-2019

Λίγες νεφώσεις, στα κεντρικά και νότια παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν αυξημένες ποσότητες αφρικανικής σκόνης
κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία
στα βορειοανατολικά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 23-05-2019

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους, αρχικά στα ανατολικά και τα νότια και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια από βόρειες διευθύνσεις
4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

Παρασκευή 24-05-2019

Στην ανατολική χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σάββατο 25-05-2019

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη από δυτικές με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα