Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές την Πέμπτη

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές την Πέμπτη
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα δυτικά τα κεντρικά και νότια όπου θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες
  • Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 3 με 5 μποφόρ στα πελάγη

Την Πέμπτη στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών βροχών.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 13 με 16 βαθμών Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα