Καιρός: Παροδική αστάθεια την Πέμπτη – Άνεμοι έως 6 μποφόρ

Καιρός: Παροδική αστάθεια την Πέμπτη – Άνεμοι έως 6 μποφόρ
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός με λίγες βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν στα βορειοδυτικά. Η πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

* Τα φαινόμενα θα είναι μικρής διάρκειας

* Η υπόλοιπη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς προβλήματα με τον καιρό

* Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

 

Την Πέμπτη θα επικρατήσει ήπιος καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και νοτιοδυτικούς ανέμους που από το απόγευμα στα πελάγη θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πρόσκαιρα θα ενταθούν στα βορειοδυτικά. Κατά τόπους προβλέπεται περιορισμένη ορατότητα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και ο υδράργυρος θα  φτάσει στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα προβλέπεται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα αυξηθούν. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τη νύχτα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα