Καιρός: Σχεδόν αίθριος με εξασθένηση του μελτεμιού από Τρίτη

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με εξασθένηση του μελτεμιού από Τρίτη
Αίθριος ο καιρός στην Αττική Eurokinissi

Βαθμιαία επικράτηση νοτιοδυτικών ανέμων από τα μέσα της εβδομάδος. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες στη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 και πρόσκαιρα τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα κεντρικά και βόρεια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα . Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Καιρός Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Καιρός Τετάρτη

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα βόρεια τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 αλλά από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

Καιρός Πέμπτη


Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις .Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version