Καιρός: Σχεδόν αίθριος σε όλη τη χώρα

Καιρός: Σχεδόν αίθριος σε όλη τη χώρα
Αίθριος καιρός στην Αργολίδα Eurokinissi

Από το απόγευμα μικρή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά στη δυτική Ελλάδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο τα 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα στο Αιγαίο

Τη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα κεντρικά και βόρεια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 24 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 25 με 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 24 και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 27 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 10/5/2014 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στα βόρεια και δημιουργήθηκε ανεμοστρόβιλος στο Διδυμότειχο ο οποίος προκάλεσε καταστροφές.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version