Καιρός: Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία την Τρίτη

Καιρός: Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία την Τρίτη
Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας eurokinissi

Βελτιωμένος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα επανέλθει σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή περί τους 33 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά
  • Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά ορεινά
  • Οι άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Η προοπτική του καιρού

Βελτιωμένος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας. Πρόσκαιρη ενίσχυση του μελτεμιού στα μέσα της εβδομάδος.

Την Τρίτη Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικοί όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς και της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 5 με 6 και βαθμιαία από το μεσημέρι στα ανατολικά τμήματά του τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά και θα φτάσει τοπικά έως τους 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά πρόσκαιρα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 12/7/1901 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στο Βόλο με θύμα από πτώση κεραυνού μια γυναίκα στο κέντρο της πόλης. Επίσης νεκροί από κεραυνό στη περιοχή Φαρσάλων 3 γεωργοί και μια γυναίκα ακόμη στο Γκερλί. — Το 1994 ένας κτηνοτρόφος νεκρός από κεραυνό στο Κιλκίς.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα