Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Πέμπτη με χαμηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Πέμπτη με χαμηλές θερμοκρασίες
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα κρατήσουν και την Παρασκευή

• Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή και στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδος θα χιονίσει

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ στο Θρακικό και τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ το πρωί στο νότιο Ιόνιο

Για την Πέμπτη βροχές θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια όπου τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, που πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα είναι πιο πυκνές στην Ήπειρο, τη δυτική Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στα νότια τοπικά 8 με 9 και στα υπόλοιπα βορειοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα στα κεντρικά και βόρεια. Στα βόρεια θα φτάσει τους 10 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 14 με 16 βαθμούς και στο Αιγαίο επίσης τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχερός ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές και τις βραδινές ώρες πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχές και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται Νεφώσεις με βροχές πιθανώς κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα 265/3/1975 είχαμε έντονες καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και σημειώθηκαν πολλές καταστροφές στο Κατάκολο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα