Καιρός: Συννεφιά με σποραδικές βροχές – Εντονότερα φαινόμενα από την Κυριακή

Καιρός: Συννεφιά με σποραδικές βροχές – Εντονότερα φαινόμενα από την Κυριακή
Βροχή EUROKINISSI

Σποραδικές βροχές που θα είναι περισσότερες Κυριακή και Δευτέρα. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Επικράτηση βοριάδων και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με φαινόμενα το Σαββατοκύριακο κυρίως στοι Ιόνιο και τα ηπειρωτικά . Τοπικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
  • Η θερμοκρασία θα πέσει σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά από την Κυραική και μετά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. .Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 που σταδιακά στο Ιόνιο θα ενισχυθούν στα 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-11-2022

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια, όπου δεν θα ξεπεράσει τους 11 με 13 βαθμούς. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 14 με 17 και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-11-2022

Σε όλη τη χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και νότια σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 29-11-2022

Στην ανατολική και τη νότια χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα δυτικά θα σημειωθούν βροχές που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο έως 7 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 13 και 14 βαθμών .

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 11 και 13 βαθμών .

Το στίγμα του καιρού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα