Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Πλημμυρισμένος δρόμος από έντονη βροχόπτωση eurokinissi

Τοπικές βροχές στα δυτικά και στο Αιγαίο το Σάββατο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς τις επόμενες ημέρες. Θα υπάρχουν όμως και πρόσκαιρα διαστήματα βελτίωσης
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο το επόμενο διήμερο , αλλά παρόλα αυτά θα διατηρηθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα την Τρίτη τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και το Αιγαίο, σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Το βράδυ ο καιρός στα δυτικά και τα βόρεια θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στο κεντρικό και το νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο με τοπικές βροχές και στο νότιο Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν από το απόγευμα τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση και το πρωί στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τοπικές βροχές κατά περιόδους στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι άστατος και θα κυλήσει με παροδική συννεφιά και λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι μέτριοι και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές βροχές στη Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη και παροδικές βροχές το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα