Καιρός: To Σάββατο βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά

Καιρός: To Σάββατο βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά
Βροχή στην Αθήνα intime

Την Κυριακή επιδείνωση σε όλη τη χώρα με πολλές βροχές και καταιγίδες, πτώση θερμοκρασίας και ενισχυμένους βοριάδες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ο καιρός με μία ματιά

  • To Σάββατο βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και την Κυριακή σε όλη τη χώρα
  • Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση από την Κυριακή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5 με 7 και την Κυριακή τα 8 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Από το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στο ανατολικό Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. και θα φτάσει στα βόρεια τους 22 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-10-2021


Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Από αργά το βράδυ στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα νότια θα αυξηθούν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές ενώ οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν στα κεντρικά και βόρεια τους 21 με 23 και στα νότια τους 23 με 25 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-10-2021


Στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και την Ήπειρο καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα κεντρικά και τα βόρεια όπου μετά το μεσημέρι είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στα ανατολικά και τα νότια.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-10-2021


Στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, την Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες και στα βόρεια ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Το βράδυ τα φαινόμενα στο Ιόνιο και τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα ενταθούν. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια κατά 3 με 5 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-10-2021


Στο Ιόνιο, τα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις έως το Σάββατο . Την Κυριακή βροχές ή καταιγίδες . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου .

ΚΑΙΡΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές την Κυριακή Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version