Καιρός: Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγα φαινόμενα

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγα φαινόμενα
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Κανονικές θερμοκρασίες με μικρή τάση ανόδου το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπική συννεφιά με λίγα φαινόμενα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή με μικρή τάση ανόδου το Σαββατοκύριακο .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 03-12-2022

Στα δυτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα τμήματα, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 12 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 16 με18 βαθμούς και στη νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 04-12-2022

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 05-12-2022

Στα δυτικά και τα βόρεια αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 16 και 17 βαθμών Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές το Σαββατοκύριακο. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 14 και 15 βαθμών.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα