Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή

Καιρός: Τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή
Σύννεφα πάνω από την πόλη της Καβάλας eurokinissi

Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή με βροχές και ισχυρούς ανέμους. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Θα επηρεαστούν κυρίως τα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και θα εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες και λίγα χιόνια στα ορεινά

  • Δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι 6-7 τοπικά 8 μποφόρ που αργότερα θα γίνουν ΒΔ

  • Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια

 

Για την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και μετά το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια και το βράδυ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 που από το βράδυ στα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 17 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις με λίγες βροχές στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Βελτίωση από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 που τη νύχτα θα γίνουν βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και λίγα χιόνια από το μεσημέρι στα γύρω ορεινά με βελτίωση από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4, από το μεσημέρι νότιοι 4 με 5 και από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version