Καιρός: Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια 

Καιρός: Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια 
Βροχή. Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο.  Ενισχυμένοι οι άνεμοι στα πελάγη και χαμηλές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια και θαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες,
  • Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή . 
  • Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ.

Την Τρίτη  στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια προβλέπονται τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 6 με 7 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 8 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ .Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα με μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 16 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 19 με 23 βαθμούς Κελσίου.

 

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου , ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται  λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

H προοπτική του καιρού για το επόμενο 10ημερο 

Λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά κεντρικά  και τα νότια τις επόμενες ημέρες Η θερμοκρασία αν και θα ανέβει λίγο θα βρίσκεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα στις 26/10/1930 είχαμε 2 νεκρούς σε Λαμία και Αττική από τις καταρρακτώδεις βροχές. — Το 2009 είχαμε πλημμύρες στη Λάρισα και τον θεσσαλικό κάμπο με 132 χιλιοστά βροχής στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version