Καιρός: Τοπικές βροχές με κανονικές θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές βροχές με κανονικές θερμοκρασίες
Συννεφιά στον Αττικό ουρανό EUROKINISSI / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά με θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά και λίγα τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά – Τοπικές ομίχλες το πρωί
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο έως μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Παροδική συννεφιά με λίγες βροχές αυτή την εβδομάδα,. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επηρεάσουν δύο διαταραχές η πρώτη Δευτέρα και Τρίτη και η άλλη προς το τέλος της εβδομάδος. Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Σήμερα Πέμπτη στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές το πρωί στην Κρήτη και από το απόγευμα κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τις περισσότερες νησιωτικές περιοχές τους 18 με 20 και στα Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς Κελσίου.


ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στα ανατολικά 4 μ 5 μποφόρ που από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από τη νύχτα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 18/11/1899 βραδινή θύελλα πλήττει την Αττική με θύματα και πλημμύρες και σε 100mm υπολογίστηκε το ύψος βροχής μέσα στη νύχτα. —- Το 1955 Λήγει η σοβαρή τριήμερη κακοκαιρία που προκάλεσε πλημμύρες στην Αθήνα ενώ από ανεμοστρόβιλο σκοτώθηκε ένας άνθρωπος στη Σαλαμίνα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα