Καιρός: Τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας

Καιρός: Τριήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας
Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας Alexandros Michailidis / SOOC

Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το επόμενο τριήμερο

• Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα έχουμε μέγιστες τιμές το Σαββατοκύριακο περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου

• Οι άνεμοι στα πελάγη τις επόμενες ημέρες στα 5 με 6 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται βελτιωμένος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες στα νότια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4, στρεφόμενοι από νωρίς το απόγευμα σε βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 -7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 26 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-09-2021

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα ηπειρωτικά μεταβλητοί ασθενείς στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στα ηπειρωτικά η μέγιστη θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά τους 26 με 28 βαθμούς.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26-09-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο την ημέρα βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 27-09-2021

Στη βόρεια Ελλάδα προβλέπεται αίθριος καιρός, από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τις βραδινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 27-09-2021

Στα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία στα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ video

Βελτιωμένος καιρός το επόμενο πενθήμερο με άνοδο της θερμοκρασίας. Προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος η θερμοκρασία πέσει και θα έχουμε τοπικές βροχές.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις την Κυριακή και Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version