Καιρός: Βελτιωμένος με άνοδο της θερμοκρασίας

Καιρός: Βελτιωμένος με άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και με βαθμιαία στροφή των ανέμων σε νοτιάδες. Το επόμενο τετραήμερο θα διατηρηθεί ζεστός ο καιρός. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μπ στα πελάγη
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου
  • Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα εκδηλωθούν ομίχλες .

Τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες και κυρίως στα δυτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν σταδιακά νότιοι άνεμοι με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και στα βόρεια θα φτάσει τους 19 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

 

Λίγες παροδικές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες, οπότε η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Άνεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη με πιθανή ομίχλη το πρωί

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες, οπότε η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και το βράδυ πιθανώς να σχηματιστούν ομίχλες. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 16/12/2009 είχαμε ισχυρές βροχές στα Τέμπη προκάλεσαν κατολίσθηση με ένα νεκρό στα στενά. Η Εθνική Οδός έκλεισε για μήνες στην περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα