Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές, μικρή αστάθεια στα βόρεια

Καιρός: Βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές, μικρή αστάθεια στα βόρεια
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Άνεμοι όχι πάνω από 6 μποφόρ και θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με μικρή πιθανότητα λίγων φαινομένων στα βόρεια κυρίως την Τετάρτη και Πέμπτη
  • Η θερμοκρασία σε άνοδο και σε επίπεδα λιγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα, Κυριακή στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Καιρός Δευτέρα


Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανώς στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 4 με 5 και από τις μεσημβρινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Καιρός Τρίτη


Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρεια τις μεσημβρινές ώρες και πιθανώς στα ορεινά της Θράκης να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα κεντρικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα νότια.

Καιρός Τετάρτη


Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές ώρες, στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και πιθανώς στα ορεινά της Θράκης να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Πέμπτη

Στα βόρεια λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις .Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 25 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού για την ερχόμενη εβδομάδα

Περιορισμένη αστάθεια στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος, κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι όχι πάνω από 6 μποφόρ

(Δείτε την εβδομαδιαία πρόγνωση σε βίντεο από την Κυριακή 16/5 έως και την Κυριακή 23/5)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα