Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα με άνοδο θερμοκρασίας έως τους 28 βαθμούς

Καιρός: Βελτιωμένος σε όλη τη χώρα με άνοδο θερμοκρασίας έως τους 28 βαθμούς
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Στα πελάγη θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις

  • Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω απο τα κανονικά για την εποχή και θα φτάσει τοπικά τους 28 βαθμούς Κελσίου

  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ

 

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τις θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Ο καιρός δεν θα αλλάξει σημαντικά με παροδική αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά προς το τέλος της εβδομάδος

 

Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανώς να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει κατά τόπους 24 με 26 και στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τόπους τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός , με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 25/4/2008 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας. Το 2009 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στη δυτική χώρα.  Το 2010 δημιουργήθηκαν 2 υδροσίφωνες στη Ζάκυνθο. Το 2016 είχαμε τρεις υδροσίφωνες νότια του Πύργου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα