Καιρός: Βελτιωμένος την Κυριακή και τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Βελτιωμένος την Κυριακή και τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Eurokinissi

Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ο καιρός θα είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ στα πελάγη από την Κυριακή και μετά

Σήμερα Κυριακή στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Με σχεδόν αίθριο καιρό στην Αθήνα

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα .Οι άνεμοι θα είναι νότιοι και η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 28 με 32 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη –Την Τρίτη πιθανή μπόρα

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις Την Τρίτη ενδέχεται να εκδηλωθεί μπόρα Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version