Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο διήμερο – Αλλάζει από Τρίτη

Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο διήμερο – Αλλάζει από Τρίτη
InTime

Από την Τρίτη και κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη αλλάζει ο καιρός,  κυρίως στα δυτικά με βροχές και καταιγίδες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας το επόμενο διήμερο και μεταβολή του καιρού από την Τρίτη
  • Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 με 32 βαθμούς με πτώση από την Τρίτη και μετά
  • Οι άνεμοι στα πελάγη τις επόμενες ημέρες στα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπεται βελτιωμένος και σχεδόν αίθριος καιρός Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 30 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά τους 27 με 29 στα νησιά

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος καιρός, με παροδικές τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. H μέγιστη θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 29 με 31 και στα νησιά τους 26 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια..

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα δυτικά και βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Βελτιωμένος καιρός το επόμενο διήμερο ενώ από την Τρίτη και κυρίως Τετάρτη προς Πέμπτη θα έχουμε αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά του Ιονίου . Η θερμοκρασία θα πέσει σταδιακά

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου .

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός ως τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα βρέξει Η θερμοκρασία από τους 29 βαθμούς τη Δευτέρα , το επόμενο διήμερο θα πέσει στους 21 με 24 βαθμούς Κελσίου

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version