Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη

Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη
Σύννεφα στον θεσσαλικό κάμπο eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι αρχικά στα νότια θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ αλλά θα εξασθενήσουν αργότερα 
  • Λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια
  • Η  θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο αλλά θα έχει ψύχρα το πρωί
 

Για την Πέμπτη στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για λίγες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο νωρίς το πρωί έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και στα βόρεια θα φτάσει τους 18 με 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 19 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 15 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική  

 

Στην Αττική θα επικρατήσει γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα ανατολικά 7 μποφόρ, από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη    

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί  3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version