Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από Δευτέρα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από Δευτέρα
Βροχερός καιρός Eurokinissi

Βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα που θα επεκταθούν βαθμιαία ανατολικότερα. Η πρόγνωση του καιρού οπό τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα που θα επεκταθούν βαθμιαία ανατολικότερα -Τοπικές ομίχλες το πρωί
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Διαδοχικά βαρομετρικά συστήματα θα μας επηρεάσουν με βροχές και καταιγίδες από τα δυτικά -Πτώση της θερμοκρασίας στα μέσα της εβδομάδος.

Σήμερα Δευτέρα στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές της , ενώ η μέγιστες τιμές θα φτάσουν στα βόρεια τους 17 βαθμούς Κελσίου και στην υπόλοιπη χώρα τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα βρέξει τοπικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα θα βρέξει τοπικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 22/11/2005 είχαμε χιονόπτωση στα Ιωάννινα. — Το 2006 εμφανίστηκε υδροσίφωνας στη Καρδαμύλη, στον Μεσσηνιακό κόλπο και το 2012 2 υδροσίφωνες στο Ηράκλειο. Το 2013 εκδηλώθηκε μπουρίνι που προκάλεσε ζημιές στη Σάμο. Είχαμε επίσης 4 νεκρούς και 5 τραυματίες από πλημμύρες στη Ρόδο.


Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα