Κακοκαιρία Ariel: Αρχικά έντονα φαινόμενα την Πέμπτη με ύφεση από το απόγευμα

Κακοκαιρία Ariel: Αρχικά έντονα φαινόμενα την Πέμπτη με ύφεση από το απόγευμα
Σύννεφα Eurokinissi

Κανονικές θερμοκρασίες και άνεμοι έως 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές και καταιγίδες αρχικά τοπικά ισχυρές με ύφεση κακοκαιρίας από το απόγευμα . 
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ

 

Την Πέμπτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. α φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά:στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική και την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη δυτική και τη νότια Κρήτη μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες και στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες μέχρι το μεσημέρι . Βροχές θα έχουν η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ. .Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας χώρας και οι θερμοκρασίες θα φτάσουν μέχρι τους 13 βαθμούς και στα κεντρικά και νότια τους 17 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, όμως γρήγορα θα εξασθενήσουν και το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεία από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Την 1/12/2010 είχαμε ισχυρές βροχές με πλημμύρες σε τμήματα της Εγνατίας Οδού στην Ήπειρο. Διακοπή της κυκλοφορίας για αρκετές ημέρες. — Το 2013 εκδηλώθηκαν πλημμύρες σε Μεσσηνία, Αργολίδα, Λακωνία και Κορινθία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα