Κακοκαιρία: Έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα

Κακοκαιρία: Έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα
Βροχή στην Αθήνα Eurokinissi

Άστατος ο καιρός το μεσημέρι της Τρίτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να πλήττουν πολλές περιοχές της Αττικής. Πιθανό να σημειωθούν χαλαζοπτώσεις το απόγευμα.

Συνεχίζεται ο άστατος, με ισχυρές καταιγίδες να πλήττουν την Αττική το μεσημέρι της Τρίτης (26/5).

Είναι πιθανό τις απογευματινές ώρες να σημειωθούν πρόσκαιρα και χαλαζοπτώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

 

Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με την πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά και την Τετάρτη θα παραμείνει άστατος ο καιρός με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά, την Εύβοια, την Κρήτη και πρόσκαιρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ μέχρι το μεσημέρι πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Την Πέμπτη θα παρατηρηθούν αυξημένες βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει πρόσκαιρη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών.

Την Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο Αιγαίο και την Κρήτη θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version