Καλός καιρός ως την Παρασκευή – Από Σαββατοκύριακο βροχές

Καλός καιρός ως την Παρασκευή – Από Σαββατοκύριακο βροχές
Στιγμιότυπο από την πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Σε γενικές γραμμές στα ανατολικά ο καιρός θα κρατήσει έτσι μέχρι το τέλος της εβδομάδος, αλλά στα κεντρικά και νότια ίσως έχουμε κάποιες τοπικές βροχές το Σαββατοκύριακο. Να θυμίσουμε ότι η μέση μέγιστη θερμοκρασία για την Αθήνα το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα είναι οι 23.7 βαθμοί και για το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου οι 20.9 βαθμοί Κελσίου.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κατά 4 με 5 περίπου βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές. Από το Σαββατοκύριακο προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να βρέξει για λίγο.

ΠΕΜΠΤΗ

Αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα στα ανατολικά θα είναι πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Παροδικές νεφώσεις. Πιθανότητα λίγων σποραδικών όμβρων στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και στην Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΛΕΠΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version