Καλός ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τη Δευτέρα

Καλός ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τη Δευτέρα
Βόλτα στο ηλιοβασίλεμα,στην Πλαταριά Θεσπρωτίας.Τουριστικό θέρετρο,που βρίσκεται 12 χλμ από τα Σύβωτα,Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) Eurokinissi

Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες βροχές στα ανατολικά και νότια και το απόγευμα στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κανονικά για την εποχή   
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ 

Τη Δευτέρα προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά στα ανατολικά και το Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 με 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες τους 27 , στη νότια Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο τους 29 βαθμούς Κελσίου .   

 

Στην Αττική παροδική συννεφιά και αργότερα γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπονται αρχικά τοπικές νεφώσεις, αυξημένες μέχρι το απόγευμα στα ανατολικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές και βαθμιαία ο καιρός θα γίνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και πιθανώς κατά τη διάρκεια της ημέρας στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη  λίγες νεφώσεις  

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version