Κανονικές θερμοκρασίες – Αστάθεια από την Τετάρτη

Κανονικές θερμοκρασίες – Αστάθεια από την Τετάρτη
Υψηλή θερμοκρασία στην Αθήνα. Eurokinissi

Η αστάθεια από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι τοπικά έντονη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά αίθριος με περιορισμένη αστάθεια στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Την Τετάρτη η αστάθεια θα επηρεάσει περισσότερες περιοχές.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο από την Τρίτη και μετά
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικές τιμές για την εποχή με πτώση από τα μέσα της εβδομάδος

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Ιόνιο έως 4 μποφόρ, στο Αιγαίο 5-6 και πρόσκαιρα στο Νότιο Αιγαίο 6- μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

ΤΡΙΤΗ 04-08-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στα νότια σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05-08-2020

Αρχικά στο Ιόνιο και από το μεσημέρι βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στις βορειότερες περιοχές, σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από αργά το βράδυ στο Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 06-08-2020

Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-08-2020

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Αίθριος καιρός στην Αθήνα

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά νεφελώδης καιρός στη Θεσσαλονίκη και αστάθεια από Τετάρτη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με παροδική συννεφιά και αστάθεια την Τετάρτη και Πέμπτη . Η μέγιστη θερμοκρασία θα πέσει από τους 32 βαθμούς την Τρίτη στους 28 την ερχόμενη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version