Μόνο στην Κρήτη κακοκαιρία το πρωί – Σταδιακή βελτίωση

Μόνο στην Κρήτη κακοκαιρία το πρωί – Σταδιακή βελτίωση
Συννεφιά στην Αττική Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω μικρή πτώση. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Οι βροχές και οι καταιγίδες θα περιοριστούν στη Κρήτη αλλά και εκεί ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη λίγες νεφώσεις, ”ψυχρούλα” και αρκετή ηλιοφάνεια

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω μικρή πτώση

• Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση στα πελάγητα 6 με 7 μποφόρ

Την Κυριακή στην Κρήτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 με 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 27 και στο Ανατολικό Αιγαίο τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι Βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: στις 20/9/2007 είχαμε ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες στην Κόρινθο. Το 2008 επικράτησαν χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Ενώ το 2012 εμφανίστηκαν 2 υδροσίφωνες στη Ζάκυνθο και ένας στον Πατραϊκό κόλπο. Ένας νεκρός στο Βλυχό Λευκάδας από την κακοκαιρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version