Νεφώσεις και θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα την Τετάρτη

Νεφώσεις και θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα την Τετάρτη
Κακοκαιρία Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Τοπικές νεφώσεις με φαινόμενα κυρίως στα δυτικά που το βράδυ στα βορειοδυτικά θα ενταθούν

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ στα πελάγη

Την Τετάρτη στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, που το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 30/12/2014 εκδηλώθηκαν πολύ ισχυρές χιονοπτώσεις στην Κεντρική Ελλάδα και τα νησιά του Αν.Αιγαίου. Το χιόνι στο Τρίκερι Μαγνησίας και τα Βίλια Αττικής έφτασε το 1μ. Στο Βόλο το ύψος του χιονιού έφτανε τα 50εκ και δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα