Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Τρίτη

Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Τρίτη
Φθινοπωρινό στιγμιότυπο στον Ληθαίο ποταμό την πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγες τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν στη Κρήτη μεμονωμένες καταιγίδες
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε σε κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στα πελάγη τα 5-6 αλλά αργότερα θα ενισχυθούν τοπικά στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ.

Την Τρίτη στην Κρήτη και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα και από τις βραδινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά προβλέπονται τοπικές βροχές, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, ενώ τοπικά θα έχουμε περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια.. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.


Στην Αττική λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα ανατολικά θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και από το μεσημέρι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 24/11/2005 είχαμε ισχυρές βροχές με πολύ μεγάλα ύψη βροχής σε Λακωνία, Αττική και Μυτιλήνη, πυκνές χιονοπτώσεις σε πόλεις της Δ. Μακεδονίας. Το 2013 υπήρξαν σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες από θυελλώδεις ανέμους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version