Παροδικά άστατος ο καιρός με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

Παροδικά άστατος ο καιρός με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή
Eurokinissi

Παροδική αστάθεια αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, με κανονική θερμοκρασία για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Παροδική αστάθεια αλλά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας

• Θερμοκρασία σε επίπεδα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ

Την Τρίτη στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. Βαθμιαία εξασθένηση το απόγευμα από τα δυτικά. Στα υπόλοιπα θα επικρατήσει άστατος καιρός με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι και σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 22 με 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 28 και το Ανατολικό Αιγαίο τους 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη πιθανή αστάθεια

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βορειοδυτικοί 5 με 6 και το βράδυ στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Στις 29/9/2010 είχαμε χαλαζόπτωση στην Αθήνα. Το 2015 εμφανίστηκαν δεκάδες υδροσίφωνες στις βόρειες ακτές της Κρήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version