Σχεδόν αίθριος καιρός την Κυριακή – Εξασθενεί το μελτέμι στα πελάγη

Σχεδόν αίθριος καιρός την Κυριακή – Εξασθενεί το μελτέμι στα πελάγη
Εξασθενεί σιγά σιγά το μελτέμι Eurokinissi

Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων ημερών από το Θοδωρή Κολυδά.

Θα διατηρηθεί ο σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ το κυριότερο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο καθώς το χαμηλό που έρχεται από τη βορειοδυτική Ευρώπη θα εξασθενήσει τον αντικυκλώνα της Βαλκανικής και αυτό θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα και την εξασθένηση των ανέμων.

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα θα επικρατήσει σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα βορειοδυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία σε καμία περιοχή δεν θα ξεπεράσει τους 34 με 35 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά 6- 7 μπ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μπ και πρόσκαιρα ανατολικοί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα