Σχεδόν αίθριος καιρός την Πέμπτη με ψύχρα τις πρωινές ώρες

Σχεδόν αίθριος καιρός την Πέμπτη με ψύχρα τις πρωινές ώρες

Με σχεδόν αίθριο καιρό θα κυλήσει η Πέμπτη και η θερμοκρασία το μεσημέρι τοπικά θα φτάσει και τους 14 με 16 βαθμούς. Ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί, λόγω και της ξαστεριάς θα έχει αρκετή παγωνιά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι βοριάδες θα ενισχυθούν και τοπικά πάλι θα φτάσουν τα 6 με 7 μπ
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή αλλά στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός  κατά τόπους ισχυρός
  • Δεν προβλέπονται σημαντικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί τοπικά 6 μποφόρ στο Ιόνιο, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, τοπικά ισχυρός. Το μεσημέρι ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 10 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς  και στο Αιγαίο τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5, γρήγορα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 14 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. .

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα 23/1/2006 είχαμε ισχυρές χιονοπτώσεις σε Θράκη και νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Από το βράδυ πυκνές χιονοπτώσεις στα πεδινά της Κεντρικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version