Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις- Πιθανόν λίγα φαινόμενα στα νότια

Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις- Πιθανόν λίγα φαινόμενα στα νότια
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μάς δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Την Παρασκευή προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος και με ανέμους μέτριους στα πελάγη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κατά 4 με 5 περίπου βαθμούς πάνω από τις κανονικές για την εποχή τιμές. Κατά διαστήματα θα έχουμε αραιές νεφώσεις που ίσως φέρουν λίγες βροχές στα νότια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα κεντρικά και νότια. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι, μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι, μεταβλητοί 2 με 4 και στο Αιγαίο βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δείτε σε ένα μονόλεπτο βίντεο την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού:

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version