Σχετικά βελτιωμένος καιρός με λίγα φαινόμενα

Σχετικά βελτιωμένος καιρός με λίγα φαινόμενα
Αίθριος ο καιρός στην Αττική Eurokinissi

Θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Γενικά βελτιωμένος καιρός με λίγα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια

• Θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά

• Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5-6 και πρόσκαιρα τα 6-7 μποφόρ

Σήμερα Κυριακή στην Κρήτη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21-09-2020

Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως μέχρι το μεσημέρι στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4,στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 22-09-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στα βορειοδυτικά αρχικά νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια και ανατολικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23-09-2020

Στα δυτικά ηπειρωτικά, το Ιόνιο και σταδιακά και τη δυτική Πελοπόννησο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα στα δυτικά κυρίως τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια από νότιεςδιευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 24-09-2020

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά καθώς και την Κρήτη. Η ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις την Κυριακή

Στην Αθήνα προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με τοπικές νεφώσεις την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη-Πιθανή βροχή την Τετάρτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσειςμε πιθανή βροχή την Τετάρτη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 25 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΗΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!

https://youtu.be/mrmdrt0wYvk

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version