Τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα κυρίως στα βόρεια

Τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα κυρίως στα βόρεια
Καταιγίδα στην ΑΘήνα Eurokinissi

Λίγες βροχές το επόμενο τριήμερο κυρίως στη βόρεια χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Λίγες βροχές το επόμενο τριήμερο κυρίως στη βόρεια χώρα

• Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή, αλλά πλέον το μπουφάν είναι απαραίτητο το βράδυ σχεδόν παντού

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ

Σήμερα Παρασκευή προβλέπονται τοπικές βροχές στα ανατολικά, ενώ στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα έντονες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6, πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία και το βορειοδυτικό Αιγαίο ο Βαρδάρης θα φτάνει έως 7 μποφόρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31-10-2020

Γενικά βελτιωμένος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανώς σποραδικές βροχές στην Πελοπόννησο την Κρήτη και από τις απογευματινές ώρες, στη Θράκη και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές της ενώ στα ανατολικά και νότια θα υποχωρήσει και ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-11-2020

Στα βορειοανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 02-11-2020

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 03-11-2020

Στα ανατολικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και την Τρίτη στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και την Τετάρτη στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 20 και 22 βαθμών Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version